ПЕРША БІЗНЕС-ПРЕЗЕНТАЦІЯ НЕРУХОМОСТІ УКРАЇНИ ДЛЯ ІЗРАЇЛЬСЬКИХ ІНВЕСТОРІВ

Ринок нерухомості України зацікавив ізраїльських інвесторів. У центрі уваги опинилися столичні будівельні проєкти. Прогресивні девелопери посилюють цю тенденцію. Серед них член правління The Wall-Ukraine – GEOS – ГЕОС. Забудовник спільно з іншими українськими компаніями та ізраїльською інвестиційною компанією Simple Investment запускає регулярні бізнес-тури Тель-Авів – Київ.

Про це оголосили під час українсько-ізраїльської бізнес-конференції “Інвестування в ринок нерухомості України: прибуток та ризики”. Конференція проходила за підтримки Посольства України в державі Ізраїль, Міністерства закордонних справ України, урядового офісу із залучення та підтримки інвестицій Ukraine Invest та організації Global Israeli Initiative (GII). Учасниками з Ізраїлю стали бізнесмени, інвестори, представники хедж-фондів, приватні особи. Для них презентували деталі інвестиційних турів в Україну.

Перший 4-денний бізнес-тур заплановано вже найближчим часом. Він включатиме авіапереліт, проживання в готелі Києва, повний логістичний супровід, інвестиційні екскурсії та знайомство з визначними пам’ятками Києва. У перші два дні туру інвестори матимуть можливість особисто відвідати всі об’єкти нерухомості, а на 3-й та 4-й день проходитиме індивідуальне консультування з координаторами забудовника.

Компанiя GEOS запропонувала до уваги iзраïльтян своï об’єкти, якi є найбільш привабливими для інвестування.

Організація бізнес-турів до Києва прямо з Тель-Авіву дозволить зміцнити українсько-ізраїльську співпрацю на новому рівні. The Wall-Ukraine підтримує цю ініціативу. Вона створить привабливість інвестиційних проєктiв України.

Нагадаємо, The Wall у своїй діяльності також розвиває напрямок з проведення бізнес-турів у інших країнах. Багато запитів отримуємо на відвідини об’єктів у Китаї. На листопад була запланована поїздка, але країна жорстко посилила карантинні обмеження у зв’язку з новою хвилею захворювань на коронавірус. Натомість минулого тижня відбулися плідні зустрічі у Туреччині. Наступна бізнес-поїздка до цієї держави планується на 15 грудня 2021 року. Наразі ведуться перемовини щодо організації турів до США та Південної Кореї.

ІНШІ НОВИНИ