THE WALL НА МІЖНАРОДНІЙ КОНФЕРЕНЦІЇ BUDMIX

29-30 жовтня Львів вітав 11 міжнародну конференцію BUDMIX. The Wall не пропустила цю знакову професійну подію для виробників будівельних сумішей, елементів фасадної теплоізоляції, постачальників сировини, хіміїї, представників будівельного рітейлу, пакувальників матеріалів та обладнання.

Віталій Грусевич, Голова правління виступив у ролі спікера та розповів про вплив світових трендів галузевої технологічності та логістики на ринки будіндустрії. За його словами, еволюція торкнулася всього будівельного комплексу. Ефективним кейсом вважається надходження продукції на будівельні майданчики одразу з QR кодами. Це дозволяє контролювати час, кошти та прогрес. Світ почав відмовлятись від мокрих процесів на будмайданчику. Активно розробляються плагіни автоматизованого проектування будівель. У цьому контексті Віталій Грусевич зазначив, що The WALL приділяє особливу увагу популяризації, розвитку напрямку щодо інформаційного моделювання будівель та започаткувала ВІМ просвіту – перші випускники вступного курсу вже отримали свої сертифікати. Також світ активно впроваджує платформи комплексної автоматизації управління будівельними проєктами. Зокрема, The Wall також підхопила цю тенденцію і розробила платформу RATE.UA – сервіс автоматизації процесів закупівель та управління вартістю у будівельній галузі.

У світлі останніх подій учасників дуже цікавило питання організації ефективного маркетингу та збуту продукції, тенденції та огляд ринків СБС, дисперсійних сумішей, фасадів. Серед професійної спільноти, яка ділилася досвідом, представляла технологічні рішення для рентабельного просування будівельних сумішей був член правління The Wall Ukraine – FORBUILD. Компанія презентувала преміальну гіпсову штукатурку WHITE GYPS.

ІНШІ НОВИНИ