BIM – ПРОВІДНИК В ЛІДЕРИ. ОСВІТНІЙ КУРС ВІД THE WALL

Вступний курс від The Wall Ukraine вривається в новий бізнес-сезон! Найвища концентрація ВІМендорфінів спостерігатиметься вже 24-25 вересня 2021 року.

Це початкова ВІМ-просвіта для керівників середньої та високої ланок, які задіяні у будівельному менеджменті на рівнях замовника, підрядника та виробника будіндустрії. Якщо Ваша посада проєктний менеджер, адміністратор проєкту, керівник портфелю проєктів, керівник департаменту розвитку проєктів, керівник будівельного об’єкту, головний інженер, інженер за напрямом або ж керівник девелоперської, підрядної чи виробничої компанії – не упустіть можливість розпочати новий етап особистого та корпоративного розвитку.Ми промиємо мізки кейсами сучасної систематизації у будівному секторі. Пояснимо підходи та вимоги до неймінгу файлів, побудови середовища обміну та збереження даних. Передамо навички сучасних комунікацій при реалізації будівельного проєкту між всіма його учасниками. Навчимо управляти доступом до інформації, здійснювати передачу виконавцям зауважень та їх зняття, погоджувати інформацію та файли відповідальними особами, затверджувати документацію та передавати її до виконання підрядникам та промисловцям. Продемонструємо можливості фото та лазерної зйомки. Покажемо, як здійснюється план-факт розвитку проекту в анімаційному форматі. І все це – в електронному вигляді, онлайн. Круто?


Це ще не все. Не в образу вендорам, ми правдиво пояснимо цінності того чи іншого софту для створення вау-проєктів. Розжуємо особливості «джентльменського набору» програмного забезпечення, що став у нагоді провідному девелоперу України.
І звісно, ми поговоримо про гроші. Ми зазначимо вимоги до серверів та графічних станцій для роботи у BIM середовищах. Навчимо обирати «залізо» та складати бюджети на його закупівлю. Насичена навчальна програма виправдає витрати на відвідування цього та наступних курсів від The WALL. Не упустіть можливість вдалої інвестиції для продовження свого кар’єрного росту.Формат навчання: лекції, практичні кейси. Не забудьте взяти з собою лаптоп.

Коучери: Вадим ПАРНИЦЬКИЙ (UDP), Геннадій МОЛОДЕЦЬКИЙ (AUTODESK), Олександр КАНІВЕЦЬ (ASKansalting), Юрій СМІРНОВ (ALLBAU-Ukraine), Ігор ЮРАСОВ (Archimatika), Юрій ПОДОЛЬЧУК, BIP-PM.

Ментори: Віталій ГРУСЕВИЧ, голова правління The WALL-Ukraine та Віталій МЕЛЬНИК, віце-президент UDP з розвитку інноваційних парків, голова комітету The WALL-Ukraine з питань BIM-впровадження.

Шеф-кухар ресторану ІNК стежитиме, аби слухачі отримали гастрономічне задоволення. Сомельє вже планує гала-вечірку.
___________________
Місце проведення:
24 вересня – БЦ «Леонардо», вул. Богдана Хмельницького, 17/52.
25 вересня – Урядовий квартал, вул. Пилипа Орлика, 6, INK Lypky.
Час:
24 вересня – 11:00-18:15 (з перервами). Найсмачніший обід 13:45-14:45. Гала-вечеря 18:15-21:00.
25 вересня – 10:00-16:20 (з перервами). Сніданок 09:00-09:45. Найсмачніший обід 13.00-14.00.Номер з усіх питань і для реєстрації +380 67 920 8282 або пишіть на e-mail: the.wall.ukraine@gmail.com.

ІНШІ НОВИНИ