МАСШТАБНИЙ ТОРГОВО-РОЗВАЖАЛЬНИЙ ЦЕНТР В УКРАЇНІ

Один з найбільших проєктів на ринку комерційної нерухомості України ТРЦ Respublika Park наприкінці літа офіційно озвучив дату свого відкриття. Цей найсучасніший новий інноваційний ТРЦ в столиці увійшов до #30унікальнихпроєктівНезалежності від The Wall. Об’єкт введений в експлуатацію і на даному етапі знаходиться в активній фазі підготовки до відкриття. Довгоочікуваний ТРЦ для відвідувачів планує відкрити двері у жовтні.

Загальна площа ТРЦ – 300 000 м². Передбачена така конфігурація будівлі, згідно з якою в ТРЦ повністю відсутні холодні або тупикові зони. У Respublika Park акцент зроблений на екологічність, також ТРЦ отримав відповідний експертний висновок щодо доступності осіб з інвалідністю та інших маломобільних груп населення до будівлі і приміщення об’єкта. Основна “фішка” комплексу Oasis – унікальний зелений парк під дахом площею 2 000 кв. м. Також сучасні інтер’єри будівлі: медіафасади і благоустрій території.

Девелопер проекту: KAN Development. Проєтуванням займалися співробітники компанії АРХІМАТИКА. Масштабні проєкти завжди складніше проєктувати: багато завдань, питань і проблем, велика кількість задіяних у проєкті людей. Проєктанти цього багатофункціонального комплексу неодноразово коментували, що спеціалізовані ВІМ-рішення допомогли уникнути колосальної кількості помилок, виявити безліч розбіжностей у підрахунках, заощадити багато часу, а головне – ресурсів. Крім цього, команда отримала безцінний досвід, який показав, що під кожну задачу потрібен свій інструмент, але результат роботи цих інструментів легко зводиться докупи за допомогою ВІМ-технологій. Усього над проектом працювали близько 200 людей, включаючи не тільки архітекторів АРХІМАТИКИ, а й службу замовників, творчий нагляд, інженерів та конструкторів. Те, що змогли скоординували величезну кількість фахівців, з точки зору ВІМ – безпрецедентно.

Досвід АРХІМАТИКИ переконує, що потрібно негайно сягати нового корпоративного і професійного розвитку. У допомогу для всіх, хто працює проєктним менеджером, адміністратором проєкту, керівником портфелю проєктів, керівником департаменту розвитку проєктів, керівником будівельного об’єкту, головним інженером, інженером за напрямом або ж керівником девелоперської, підрядної чи виробничої компанії The WALL-Ukraine 24-25 вересня 2021 року розпочинає початкову ВІМ-просвіту: BIM – ПРОВІДНИК В ЛІДЕРИ. ОСВІТНІЙ КУРС ДЛЯ БУДІВЕЛЬНОГО МЕНЕДЖМЕНТУ. Це шанс для тих хто хоче відкрити для себе ВІМ, спробувати його та істинно зрозуміти чому всі так від нього кайфують. Квитки та деталі тут: https://cutt.ly/aWKCRok

ІНШІ НОВИНИ