ПРО МАРКЕТИНГ ТА ПРОДАЖІ В БУДІВЕЛЬНІЙ СФЕРІ

9 вересня за інформаційної підтримки The WALL у Києві відбудеться BUILD PRO 2021. Це перша конференція, що присвячена продажам та маркетингу в будівельній сфері.⠀

Мета заходу – створити сильну колаборацію для власників будівельного бізнесу, директорів з продажів, маркетингу і розвитку.Головний лейтмотив конференції “Продажі зі змістом в будівельному бізнесі” буде продемонстровано на прикладі практичних кейсів українських гравців ринку. Спікери говоритимуть про кризовий менеджмент, потенціал ринку житлової та офісної нерухомості, співпрацю з дилерами та виробниками будівельних матеріалів, нове законодавство, техрегулювання містобудування. Також про тенденції в комунікації у кожній із цільових аудиторій: будівельних компаніях, виконробах, дизайнерах, ОСББ, проєктувальниках і дилерах.

Модератор: Олексій Ничипорук – директор компанії Капарол Україна, більше 20 років досвіду роботи на будівельному ринку; учасник антикорупційного комітету ГД ООН; учасник комітету енергоефективності AHK.На конференції будуть власники та директори компаній, СЕО та керівники стратегічних напрямків (маркетингу, продажів, розвитку), інвестори, ментори, клієнти, постачальники. Зокрема участь візьмуть: Олена Шуляк – Народний депутат, голова Координаційної ради з проблем будівництва, Андрій Вавриш – власник та CEO SAGA Development, Ольга Соловей – СЕО URE Club, Андрій Длігач – генеральний директор Advanter Group, Дмитро Аранчі – засновник Dmytro Aranchii Architects, Рушан Хайретдінов – директор «Вiкна-Траст», Вадим Марценко – СЕО компанії Martsenko Sales, Костянтин Олійник – керівник департаменту стратегічного консалтингу компанії UTG.

Заявка на участь у заході BuildPRO 2021 за лінком – https://build-pro.net

ІНШІ НОВИНИ