РЕАЛІЗАЦІЯ ВІМ З BENTLEY SYSTEMS

Компанія Bentley Systems є розробником інноваційного програмного забезпечення для проектування та розвитку світової інфраструктури. Її рішення використовуються професіоналами і організаціями будь-якого масштабу при проектуванні, будівництві та експлуатації автомобільних доріг і мостів, залізничного і транзитного транспорту, водопостачання і водовідведення, об’єктів цивільної інфраструктури, комунальних підприємств, будівель і кампусів, а також промислових об’єктів. Зокрема, програмні продукти включають в себе додатки на базі MicroStation для моделювання, ProjectWise для реалізації проектів, AssetWise для продуктивності активів і мереж, платформу iTwin для створення і розгортання цифрових двійників інфраструктурних об’єктів.

Детально про роботу програмного комплексу від Bentley Systems для реалізації BIM на 1-Й МІЖНАРОДНИЙ BIM-ФОРУМ «НІЩО НЕ ЗУПИНИТЬ ІДЕЮ, ЧАС ЯКОЇ НАСТАВ» представила Ольга Александрова, директор з продажу в EMEA.Вона наголосила, сучасні інфраструктурні проекти вимагають інтеграції, тому компанія на запит багатопрофільних команд пропонує широкий спектр програмних рішень. Кожне рішення ґрунтується на рекомендованих додатках з обширного портфоліо Bentley. За допомогою них є можливість знайти програмне забезпечення, яке відповідає конкретним потребам даного проекту. Пані Ольга зазначила, в основі лежить загальна платформа, яка забезпечує більш ефективну взаємодію і обмін даними в ході реалізації навіть найбільш масштабних проектів.

Незалежно від того, працюєте ви в кількох галузях і з проектами різних типів, або спеціалізується на чомусь одному, забезпечується необхідна підтримка протягом усього життєвого циклу активу.

ІНШІ НОВИНИ