ЗИМОВЕ БЕТОНУВАННЯ

За тиждень календарна зима, яка обіцяє температуру нижче 0°С. Хтось уже дістав різдвяні прикраси та чекає на Чорну п’ятницю (Black Friday), аби до свят замовити подарунки рідним. Але зовсім інші клопоти у будівельників – вчасно захистити бетон від розмерзання до того, як він набере свою проектну міцність. Бо ж при температурах нижче 0°С твердіння сповільнюється, а без догляду й взагалі припиняється.

Резидент The WALL-Ukraine Моноліт-РРА виробник товарного бетону рекомендує тепловий догляд, особливо в перші 3 доби, щоб закінчився процес гідратації та вода в основному шарі зайняла “своє місце”.
Компанія пропонує декілька варіантів догляду: прогрівання (парники або шнур для прогріву); переховування бетону утеплювачем (мінеральною ватою) на плівку; введення протиморозних і комплексних добавок.
__________
Зима клієнтам ТОВ Моноліт-РРА не на заваді.
Компанія має власну ЛАБОРАТОРІЮ для контролю якості продукції і, таким чином, може виготовляти якісний бетон ВЗИМКУ до -10! Сучасне обладнання дає можливість контролювати відповідність кінцевої продукції державним стандартам України.

?ТОВ Моноліт-РРА є провідною компанією у сфері виробництва і реалізації бетону на ринку Кіровоградщини.
? +38 (050) 088-54-13

ІНШІ НОВИНИ