SAYENKO KHARENKO – ЮРИДИЧНИЙ РАДНИК ЩОДО ЕРС КОНТРАКТУ ЗА ПРОЄКТОМ ВЕС ЗАГАЛЬНОЮ ПОТУЖНІСТЮ 800 МВТ

Зустрічали популярну новину про створення найбільшого вітропарку в Україні без «зеленого» тарифу»? Якщо не встигли – ми нагадаємо. Китайська компанія PowerChina та українська компанія Wind Farm підписали контракт щодо спільної реалізації проекту будівництва вітрової електростанції потужністю 800 МВт у Донецькій області.

Проте для нас важливість цієї новини в тому, що процес укладання ЕРС контракту за формою FIDIC відбувся за участі резидента The WALL-Ukraine юридичної фірми Sayenko Kharenko, яка виступила юридичним консультантом Wind Farm.

Зокрема компанія забезпечила перевірку контракту на відповідність українському законодавству, аналіз ризиків та консультування з інших питань щодо укладення контракту.

Команду Sayenko Kharenko, що працювала над проєктом, представляли радник Марина Гріцишина за підтримки старшого юриста Наталії Гутаревич.

Реалізація цього проєкту дозволить залучити близько 1 мільярда доларів США інвестицій у Донецьку область та створити нові робочі місця. Цей проєкт демонструє можливості реалізації вітроенергетичних проєктів в Україні без «зелених» тарифів та на умовах продажу електричної енергії на ринку.

ІНШІ НОВИНИ