РЕВІТАЛІЗАЦІЯ ПРИМІЩЕНЬ СТОЛИЧНОГО ЗАВОДУ “РАДАР”

Член правління The Wall-Ukraine – компанія “НЕСТ” має намір створити багатофункціональний центр розвитку на базі київського заводу «Радар». Компанія розпочала процес залучення інвестицій і креативних партнерів в проект ревіталізації приміщень.

Партнером «НЕСТ» стала інвестиційна компанія 1988 Company. У неї вже є певні напрацювання з ревіталізації заводу і створення креативного простору, включаючи соціальні, освітні та комерційні об’єкти. Партнери вже почали пошуки архітекторів для проекту ревіталізації.Як відомо, керівництво заводу «Радар» виставило на аукціон невикористовувані приміщення з метою перетворити непродуктивні активи в продуктивні. 4 вересня «НЕСТ» стала переможцем конкурсу з передачі в оренду приміщень заводу «Радар» площею 16 800 м і взяла на себе зобов’язання по ревіталізації об’єкта.

Довідка:Київський завод «Радар» був заснований в 1930 році і розмістився в будівлі колишнього котельного заводу. За радянських часів він спеціалізувався на виробництві радіолокаційних комплексів для літаків і гелікоптерів, а також на виготовленні продукції цивільного призначення.Будівельна компанія «НЕСТ» була заснована в 1997 році в Києві. Компанія реалізувала 570 000 м ² офісної та житлової нерухомості в Києві.

Джерело: https://commercialproperty.ua

ІНШІ НОВИНИ