THE WALL – UKRAINE ДЕМОНСТРУЄ РЕЗУЛЬТАТИ СПІВПРАЦІ З ТУРЕЧЧИНОЮ

Карантин не завадив The Wall активізувати взаємодію бізнесу, навіть за межами України. Ділимося успішними результатами кооперації та міжнародної співпраці членів The Wall у Туреччині і Україні.

Вперше на ринок України виходить продукція під торговою маркою FORBUILD з щойно відкритого цементного заводу Dincer Cimento, запроектованого та побудованого виробником надсучасного обладнання Bilim Makina A.S.! Для України це перший турецький цемент, що повністю відповідає вимогам нормативних документів як до показників якості, так і пакування. Спільно члени The Wall Туреччини і України відпрацювали складну логістичну схему, що дозволяє зберегти первинні властивості продукту (цементу) на всьому шляху до споживача і запропонувати будівельній галузі України стратегічну продукцію за найнижчою на українському ринку ціною. А також створено двосторонній контроль учасників The Wall за виробництвом, логістикою, збутом.

Україна стає все більш інвестиційно привабливою для турецького бізнесу, який активно демонструє свою зацікавленість у співпраці. Сторони мають амбітні плани в розвитку не тільки торгівлі а й будівництва логістичної інфраструктури та виробництва в Україні.*Турецькі будівельні матеріали досить високої якості, вони відповідають світовим стандартам. У 2019 році Туреччина виробила 45 мільйонів тон цементу для внутрішнього ринку та 23 на експорт. Активними покупцями турецького цементу є Саудівська Аравія, США, Гана, Іспанія, Франція. За даними Турецької асоціації виробників цементу (TCMA), за перші три місяці 2020 року експорт цементу збільшився на 54 відсотки.

ІНШІ НОВИНИ